بنياد هاي دموکراسي و حقوق بشري غربي که از واژه حقوق بشر تنها نام آن را يدک مي کشند با بودجه هاي هنگفت دولت هايشان دانشگاه مفيد را به عنوان محلي مورد اطمينان براي فعاليت هاي ضد ايراني شان انتخاب کردند و با اسامي همچون گفت و گوي اديان، بررسي نظرات سياسي و جامعه مدني اين دانشگاه را...
به گزارش مشرق، بولتن نوشت: دانشگاه ها به عنوان يکي از تاثيرگذار ترين نهاد هاي کشورمان وظيفه سنگيني در قبال ترويج آرمان هاي نظام دارند اما در اين ميان ظاهرا سهل انگاري برخي از مسئولين امنيتي و به خصوص مسئولين وزارت علوم زمينه فعاليت هاي غيرقانوني برخي دانشگاه ها مانند دانشگاه مفيد قم تحت لواي فعاليت آموزشي را ايجاد کرده است .
دانشگاه مفيد قم که در سال 1368 توسط آيت الله موسوي اردبيلي رئيس سابق قوه قضائيه و از مراجع حاضر قم تاسيس شده است در طول دوران فعاليت خود عملا به محلي براي عرض اندام تفکرات سکولاريسمي تبديل شد و افراد مساله داري همچون عبدالکريم سروش،حسين بشيريه و محسن کديور اين دانشگاه را محل عرضه افکار خود قرار دادند. دانشگاه مفيد که در ابتدا با نام دارالعلم مفيد فعاليت مي کرد در حقيقت محل آموزش دانشگاهي رشته هاي حوزوي بود اما کمي بعد با تاسيس مرکز مطالعات حقوق بشر در اين دانشگاه عملا زمينه فعاليت عناصر مساله دار داخلي و خارجي که در قالب مطالعات حقوق بشر در ايران فعاليت مي کردند فراهم شد.
در دوران اصلاحات که روزنامه هاي زنجيره اي و رسانه هاي آن دوره به شدت عليه آرمان هاي اصيل انقلاب موضع گيري مي کردند دانشگاه مفيد قم به محلي براي رفت و آمد افرادي چون«جان کين» نظريه پرداز سرويس اطلاعاتي انگلستان MI6 تبديل شد.او که با عنوان مبادلات آکادميک مرکز دموکراسي لندن و دانشگاه مفيد وارد قم شده بود در حقيقت ماموريت داشت تز اصلي خود با عنوان جامعه مدني ايران را بعد از حوادث 18 تير پياده کند. کين به همين منظور پس از اطمينان از دانشگاه مفيد به عنوان محلي با وجهه علمي براي پياده سازي تئوري هاي خود با سران اصلاح طلب احزاب مشارکت و به خصوص حلقه کيان هم ديدار کرد . البته جان کين يک بار ديگر هم در سال 83 به ايران آمد که با همکاري همفکران داخلي اش تئوري هاي دوران بعد از خاتمي را بررسي کند.
دانشگاه مفيد همچنين ديگر ارتباطات مشکوک خارجي خود را در قالب دعوت از چهره هاي خارجي براي سخنراني در همايش ها و مراسم هاي برگزار شده در اين دانشگاه سازماندهي کرد.دعوت از کشيش نامدار دانشگاه کاتوليک آمريکا پروفسور مک لين که با نظريه هاي گفت و گوي اديان مطرح شده است و يا پروفسور اشنوک استاد سياسي دانشگاه کانادا از اين قبيل اقدامات بود.از طرف ديگر افراد ديگري نظير مارشال برگر مشاور حقوقي جرج بوش و دستيار ويژه ريگان در زمان رياست جمهوري و اعضاي دفتر مطالعات حقوق بشر آمريکا نيز که چهره هايي سياسي به حساب مي آمدند نيز به دعوت اين دانشگاه وارد شهر مقدس قم شدند. و بسياري از اين ها در حالي بود که سوابق نامطلوب اين عناصر و حمايت هاي بي پرده آنان از صهيونيست برکسي پوشيده نبود.
اما به راستي يک دانشگاه که اتفاقا سطح علمي بالايي هم دارد چرا بايد به مرکزي براي رفت و آمد عناصر مشکوک تبديل شود؟ بررسي ها نشان مي دهد ارتباطات سازماندهي شده دانشگاه مفيد قم با بنياد هاي دموکراسي و حقوق بشر کشورهايي چون آمريکا، انگليس، فرانسه، کانادا،ايرلند و استراليا که بنيادهايي اسمي براي نفوذ در جمهوري اسلامي و جمع آوري اطلاعات هستند نه تنها اتفاقي نبوده بلکه حاکي از توصيه هاي بسياري از مقامات سابق غربي به دو تن از سران فتنه سال گذشته که از اعضاي هيئت امناي اين دانشگاه هستند بوده است. البته برخي ديگر از اعضاي هيئت علمي و هيئت امنا نيز ارتباطاتي را با عناصر خارجي دارند ولي نفوذ اين دو نفر که از مسئولين رده بالاي کشور نيز بوده اند بسيار بيشتر از بقيه بوده است.در واقع بنياد هاي دموکراسي و حقوق بشري غربي که از واژه حقوق بشر تنها نام آن را يدک مي کشند با بودجه هاي هنگفت دولت هايشان دانشگاه مفيد را به عنوان محلي مورد اطمينان براي فعاليت هاي ضد ايراني شان انتخاب کردند و با اسامي همچون گفت و گوي اديان، بررسي نظرات سياسي و جامعه مدني اين دانشگاه را در شهر مهم ايران يعني قم به محلي براي جولان دهي خود تبديل کردند. از طرف ديگر بسياري از اين عناصر مسئله دار با همفکري دوستان اصلاح طلب خود در اين دانشگاه کوشيدند زمينه هاي تفکرات جامعه مدني، سکولاريسم و آزادي خواهي هاي افراطي و بستر سازي هاي نرم حوادثي مانند فتنه سال گذشته را در ايران فراهم کنند.
البته در اين زمينه خوش خدمتي خارجي ها دو طرفه بود و اساتيد دانشگاه در رشته هاي مختلف که همگي از چهره هاي اصلاح طلب به حساب مي آمدند هم در غالب دوره هاي آموزش حقوق بشر و آموزش دموکراسي به کشورهاي اروپايي مثل فرانسه اعزام شدند. در يکي از اين سفرها تيمي 15 نفره از اساتيد اين دانشگاه که در ميان آنها چهره هايي همچون مسعود اديب و عبدالرحيم سليماني از بازداشت شدگان فتنه سال گذشته ديده مي شد با هزينه موسسه هاي بين المللي که به طور مستقيم و غير مستقيم در فتنه انتخابات رياست جمهوري گذشته شرکت داشتند به ايرلند سفر کردند تا زير نظر اساتيد آمريکايي تحت آموزش قرار گيرند. از طرف ديگر هم امسال نيز تيمي از همين اصلاح طلبان با توجيه آموزش زبان با هزينه موسسه اي آمريکايي به استراليا سفر کرده اند که خود همين مساله بسيار مشکوک است که کدام دوره زبان خارجه اي تنها 20 روز طول مي کشد و هزينه آن هم توسط آمريکا براي تعدادي اساتيد معلوم الحال اين دانشگاه تهيه مي شود.
متاسفانه دانشگاه مفيد قم به عنوان يک دانشگاه زير نظر وزارت علوم و به عنوان دانشگاهي که در جمهوري اسلامي و به خصوص شهر مقدس قم فعاليت مي کند به حياط خلوت اصلاح طلبان تبديل شده است که بدون کوچکترين واهمه اي به اعمال خلاف قانون خود ادامه مي دهند و خوب است که دستگاه هاي مسئول در اين زمينه با جدي گرفتن نظارت روي دانشگاه ها زمينه نفوذ عناصر خارجي و به طبع آن انحراف افکار دانشجويان را از بين ببرند. گفتني است اطلاعات ديگري نيز در اختيار بولتن قرار دارد که به زودي آنها را منتشر خواهد ساخت.